ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

«Οι κατάλληλοι Άνθρωποι στην κατάλληλη Θέση»

ΕΠΙΛΟΓΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Μήνυμα από τον ιδρυτή της Vole Vite, Ευστάθιο Γιαννέλο

Όταν πριν λίγο καιρό ιδρύθηκε η Vole Vite είχα γράψει ότι είναι ευτυχία να ασχολείσαι με κάτι που ήταν και είναι βίωμα ζωής για πάνω από 30 χρόνια.

Η είσοδος της Vole Vite στον χώρο της επιλογής προσωπικού μου δίνει διπλή χαρά, γιατί είναι ένας τομέας που θέλω να πιστεύω ότι τον γνώρισα πολύ καλά, όλα αυτά τα χρόνια.

Η Vole Vite φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε μια σύγχρονη και πρωτοποριακή εταιρεία, ικανή να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην προσέλκυση προσωπικού, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις που περιλαμβάνουν την επιλογή, αξιολόγηση και τοποθέτηση στελεχών όλων των βαθμίδων, ανάλογα με τις ανάγκες και την κουλτούρα του κάθε οργανισμού.

Στην Vole Vite επενδύουμε στα νέα στελέχη μέσα από την ανάπτυξη και την εκπαίδευσή τους, ώστε με τις φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες τους, την όρεξη για εξέλιξη, να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων των εταιρειών που συνεργαζόμαστε.

Γνωρίζοντας από «μέσα» τις ανάγκες των εταιρειών ερχόμαστε με ένα γρήγορο (το λέει και το όνομά μας “Vole Vite”: γρήγορο πέταγμα) – αποτελεσματικό και οικονομικό τρόπο (πιστεύουμε τον καλύτερο της αγοράς), να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Μαζί με 12 συνεργάτες μου, που διατέλεσαν επί σειρά ετών σε ανώτατες θέσεις μεγάλων εταιρειών και με μια βάση αρχείου ήδη πολύ πάνω από 5000 βιογραφικά, θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη εύρεσης προσωπικού σε όλη την Ελλάδα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαδικασία επιλογής προσωπικού / recruiting

  • Καταγραφή αναγκών εταιρείας
  • Δημιουργία περιγραφής θέσης – Προφίλ υποψηφίου
  • Αναζήτηση και διαχείριση Βιογραφικών των Θέσεων Εργασίας
  • Προεπιλογή – Παρουσίαση στο HR
  • Τελική επιλογή

Τιμολόγηση υπηρεσιών

Εσείς απλά ζητήστε τον τιμοκατάλογό μας και θα διαπιστώσετε ότι είμαστε 50% πιο από κάτω από τον ανταγωνισμό.

Στα πλαίσια της ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ προσφέρεται η δυνατότητα αντικατάστασης του υποψηφίου που θα επιλεγεί και θα προσληφθεί, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση (ακολουθώντας την ίδια διαδικασία) για μία φορά.

Το διάστημα της αντικατάστασης ανέρχεται στους 3 με 4 μήνες από την πρόσληψή του.